Babymoon

Babymoon illustrasjonsfoto med tekst

Du tror du har en ganske vanntett plan, men når ungen kommer viser det seg at ingenting er som du tenkte deg. Alt du hele livet har holdt for sant, holder ikke lenger. Den du trodde du var, stemmer ikke lenger med virkeligheten. Og plutselig er selv et støvete fortau uforståelig, uoppnåelig og fremmed. 

BABYMOON er en selvbiografisk monolog om å bli mor for første gang, og handler om idealenes møte med virkeligheten, om kaoset som oppstår når kultur og natur krasjer, og hva man kan finne i krateret.

Jeg er nå på leting etter en produsent som kan hjelpe meg å få Babymoon opp og ut og fram. Jeg har ingen midler å betale en produsent med pr. idag, men slike midler vil det være naturlig å søke om når vi sammen bygger prosjektet. Jeg altså på jakt etter deg som har tro på prosjektet og som er villig til å investere tid. Høres dette ut som deg, så ta kontakt

Babymoon utvikles i samarbeid med Dramatikkens hus og Studio Vega, med støtte fra Norsk kulturfond og Fritt Ord. Følg med på Facebook for å holde deg oppdatert!

Fritt-Ord-logo-300x300Norsk_kulturfond_svart_tekstdramatikkens hus logo

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s